Vyplatí se investovat do luxusních dárků k narozeninám?

Jak si říct o dárek, po kterém toužím?

  1. Vytvořte si wishlist v aplikaci VOLO
  2. Pošlete rezervační odkaz rodině
  3. Těšte se na skvělé dárky!

 

Co znamená darovat luxusní dárek?

Luxusní dárek je takový dárek, který je většinou vysoce kvalitní, zpravidla exkluzivní a drahý. Tyto dárky jsou často značkové a jsou považovány za symbol statusu a bohatství. Můžeme mezi ně přiřadit například luxusní kabelky od známých návrhářů, značkové parfémy či šperky a hodinky z kvalitních materiálů a drahokamů. I dražší elektronika může být skvělým luxusním dárkem k narozeninám. Takový dárek je sofistikovaný a praktický a ocení ho každá žena, která má ráda krásu a kvalitu. Kromě toho, že luxusní dárky jsou elegantní, dodávají také ženě pocit sebevědomí a zdůrazňují její individuální styl.

Luxusní dárky k narozeninám – ano nebo ne?

Exkluzivní dárek může být skvělým způsobem, jak oslavit výročí narození vašeho blízkého člověka. Tyto dárky ukazují, že pro vás daná osoba znamená hodně a že jste ochotni investovat do jejího štěstí. Obdarované osobě uděláte velkou radost a zároveň ukážete, na kolik si jí ceníte. Luxusní dárky k narozeninám pro ženu však nemusí udělat takovou radost, pokud si na ně obdarovaná žena zrovna nepotrpí. Je důležité ženu dobře znát a vědět, zda se jí dražší značky líbí, či nikoli. 

Každá žena je jiná – každý dárek je jiný

Pokud chcete vaší kamarádce, sestře či manželce udělat radost, musíte vědět, co by ji potěšilo. Každá žena je jiná a proto i každý dárek musí být jiný, jedinečný. Musí odrážet to, co obdarovaná osoba ráda dělá, co ráda nosí či jak se prezentuje. Například nápady na dárky pro kamarádku se budou lišit od nápadů na dárky pro maminku či sestru. 

Proto je dobré nákup dražšího luxusního dárku pečlivě zvážit a vybrat skutečně takový, u kterého si jste jisti, že ho daná osoba využije. V opačném případě by byla lítost na obou stranách. 

Kde hledat inspiraci na luxusní dárky? 

Pokud jste se rozhodli, že do dražšího dárku skutečně chcete investovat, pak vás možná napadá zásadní otázka – jaký dárek vybrat a kde vůbec mám hledat inspiraci? V dnešní době, kdy jsou reklamy téměř po celém internetu a ze všech stran tak na nás tak firmy působí a doslova nám „nutí“ své produkty, je najít inspiraci poměrně snadné. I tak to ale někdy může být zrádné. Načerpat inspiraci na dárky jak luxusní, tak i levnější můžete na naší stránce. Tisíce našich VOLOnautů a VOLOnautek si zapisují na své seznamy přání věci, které by jim udělaly radost, a které by si přáli dostat darem. Díky tomu jsme shromáždili nespočet různých tipů a nápadů na dárky pro každého.

 

Stáhněte si mobilní dárkovou aplikaci:

Napište do seznamu níže svá přání a pošlete ho rodině k inspiraci!

Stáhněte si aplikaci na dárky VOLO:

0144-star-empty

Dárky
dle vašich představ

0144-star-empty

Zapomeňte
na 2 stejné dárky

0144-star-empty

Rezervaci
zvládne i babička

Dárky pro dobrý skutek

V aplikaci VOLO naleznete sekci dobročinných wishlistů, kde můžete splnit přání těm, kteří to nejvíce potřebují

Přejeme příjemné dárkování

Líbí se vám aplikace na seznam dárků? Řekněte o VOLO přátelům.

Share on facebook
Sdílet na Faceboku