Wishlist aplikace pro celou rodinu

Wishlist, neboli seznam přání je součástí téměř každého velkého e-shopu. Nebylo by ale pohodlnější, kdybyste měli jeden univerzální wishlist pro všechny e-shopy?

 

Na to sází wishlist aplikace VOLO:

Wishlist bez hranic

Wishlist aplikace pro iPhone a Android

VOLO znamená latinsky “Přeji si” a mobilní i webová appka s tímto názvem vám umožní přát si naprosto cokoliv.

Nenarazíte zde na žádné omezení a na svůj wishlist si můžete přidat odkaz z jakéhokoliv e-shopu. Dokonce sem ani nemusíte vkládat odkazy a můžete prostě jenom vložit fotku batohu, který jste zahlédli v davu. Ať se přátelé snaží…

Do wishlist aplikace VOLO si můžete napsat také přání typu “Romantická večeře”

IOS, Android i web

Aplikace VOLO je ke stažení pro mobilní telefony iPhone, ale také pro ty se systémem Android. Milovníci větších obrazovek pak ocení možnost spravovat svůj wishlist přímo v prohlížeči počítače.

Stáhněte si mobilní aplikaci

anebo napište svá přání přímo tady
 a pošlete rodině odkaz:

Wishlist jako rozšíření prohlížeče

Pokud používáte počítač s prohlížečem Chrome nebo Firefox, určitě vyzkoušejte VOLO extension. Po jeho aktivaci uvidíte v každém e-shopu u každého produktu nenápadné tlačítko pro uložení produktu na váš wishlist, nebo mezi nápady na dárky pro vaše přátele.

Zvolte svůj prohlížeč:

FirefoxChrome

Kdo váš wishlist uvidí?

Jsou hned dva způsoby, jak si mohou vaši přátelé seznam přání prohlédnout. Ani jeden z nich nevyžaduje nainstalovanou aplikaci v mobilu:

  1. V appce VOLO můžete mít libovolný počet wishlistů. Každý z nich má svou unikátní URL, kterou můžete rodině poslat libovolným kanálem.
  2. Ve wishlist aplikaci můžete uzavírat přátelství. Přátelé uvidí ty seznamy, ke kterým jim dáte přístup. Pro zobrazení seznamu přání tedy nemusí pokaždé dohledávat odkaz, který jste jim poslali.

Volo je ideální pro:

  • Svatební wishlist
  • Vánoční wishlist
  • Miminkovský wishlist
  • Narozeninový wishlist

Rezervace dárků

Silnou stránkou wishlist appky VOLO je její systém pro rezervaci dárků. Díky této funkci si mohou vaši přátelé zarezervovat dárek, který vám chtějí koupit. Nikdo jiný už pak dárek nekoupí. Vy rezervaci neuvidíte, takže nepřijdete o překvapení. Není to skvělé?

 

Wishlist pro miminko

Pokud v aplikaci VOLO chcete vytvořit speciální wishlist pro své miminko, nejspíše budete chtít vidět kdo co koupí. V tom případě si stačí v prohlížeči otevřít URL seznamu, kterou posíláte rodině. Následně uvidíte kdo si co zarezervoval a co můžete koupit.

Stáhněte si mobilní aplikaci

0144-star-empty

Dárky
dle vašich představ

0144-star-empty

Zapomeňte
na 2 stejné dárky

0144-star-empty

Rezervaci
zvládne i babička

Šetříme čas s vymýšlením dárků

Šetříme peníze a přírodu eliminací nevhodných dárků

Dejte sbohem nevhodným dárkům

Líbí se vám tato stránka? Řekněte o Tomikupu přátelům.

Share on facebook
Sdílet na Faceboku