Tomikup vs. poznámky v mobilu

Zapisujete si nápady na dárky pro přátele do poznámek v mobilu? Možná je na čase vyzkoušet sofistikovanější řešení, kterým je aplikace Tomikup. Podívejte se na hlavní výhody, které vám žádný poznámkový blok nenabídne. 

Vše na jednom místě

Na Tomikupu máte na jednom místě:

  • Své nápady na dárky pro přátele
  • Přání, která vyplnili
  • Tipy na dárky od společných přátel
  • Naše tipy na dárky

Žádné roztroušené poznámky, žádné zapomenuté “to si budu pamatovat…”

Připomínání narozenin

Tomikup vám automaticky připomene blížící se narozeniny vašich nejbližších. A nejen to. V mailu najdete rovnou odkaz na jejich aktuální přání

Připomínání svátků

Na svátky je snadné zapomenout. Díky připomínce od Tomikupu a jeho dárkovému rádci ale vše zachráníte last-minute dárkem.

Informace o slevových kódech

Tomikup shromažďuje akční nabídky a slevové akce ze stovek e-shopů. Vedle přítelova přání tak při troše štěstí uvidíte také slevový kód, se kterým ušetříte.

Hlídací pes na cenu i dostupnost

U stovek zapojených e-shopů je automaticky aktivován také hlídací pes. Ten vás upozorní na každou slevu ve vašem wishlistu, nebo na opětovnou dostupnost zboží.

Tomikup tlačítko v každém eshopu

Pokud si nainstalujete Tomikup tlačítko jako rozšíření svého prohlížeče, zobrazí se tento nenápadný pomocník v každém e-shopu. Díky tomu pár kliknutími uložíte libovolný produkt jako tip na dárek pro přítele, nebo jako novou položku svého osobního wishlistu.

Nákupní seznam jako bonus

Webová a mobilní aplikace Tomikup není pouze o dárcích. Obsahuje také chytrý nákupní seznam potravin. Ten umožňuje snadné sdílení s dalšími členy domácnosti. Zamilujete si jeho schopnost automatického řazení nákupních položek podle sekcí v supermarketu.

Líbí se vám tato stránka? Řekněte o Tomikupu přátelům.

Share on facebook
Facebook